Seminar Dorn Breuss terapija – subota i nedjelja, 12. i 13. ožujka

Seminar Dorn Breuss terapija daje ti priliku da naučiš metodu koja se zasniva na kombinaciji Dornove metode podešavanja zglobova i masaže kralježnice prema dr. Breussu.
Seminar Dorn Breuss terapija - Higeja seminari

Seminar Dorn Breuss terapija održava se 12. i 13. ožujka u zagrebačkom hotelu Antunović. Ovoj sve traženijoj metodi podučit ćete iskusni manualni terapeuti Andrej Valek i Željko Radmanović.

Željko Radmanović magistar je znanosti, manualni terapeut i tuinolog. Radi na Akademiji manualne terapije u Ljubljani. Kao odličan praktičar i predavač, svoje bogato znanje prenosi smireno, sigurno i profesionalno. Njegove terapeutske tehnike odražavaju smirenost, snagu i dubinu.

Andrej Valek diplomirao je na Fakultetu strojarstva Sveučilišta u Mariboru. Oduvijek je istraživao razne metode liječenja, od energetskih do raznih oblika masaže i terapijskih tehnika. U ovom području radi i educira se od 2000. godine. Prvi put se susreo s medicinom nakon završenog tečaja reikija. Uslijedio je veliki broj tečajeva, radionica, seminara i proučavane literature o zdravlju, liječenju, osobnom i duhovnom rastu. Pri slovenskom Ministarstvu zdravstva položi je ispit iz temeljnih medicinskih znanja (anatomija i fiziologija, patologija, prva pomoć, zdravstveni odgoj i higijena) i stekao dozvolu za obavljanje medicinske djelatnosti – Tuina masaža.

Seminar Dorn Breuss terapija uči te o poznatoj holističnoj metodi

Seminar Dorn Breuss terapija daje ti priliku da naučiš sve o metodi koja se zasniva na kombinaciji Dornove metode podešavanja zglobova i masaže kralježnice prema dr. Breussu. Riječ je o svjetski poznatoj holističnoj metodi koja pomaže pacijentu da uspostavi prirodnu ravnotežu u tijelu.

Dorn Breussova metoda sastoji se od dvije različite tehnike liječenja koje se mogu provesti samostalno ili u kombinaciji.

Dorn terapija prilagođavanja zglobova

Dornova metoda podešavanja zglobova je opsežna manualna terapija i izvrsna metoda za korekciju kralježaka i drugih zglobova na bezbolan i siguran način. Koristimo ju za ublažavanje problema s kralježnicom i zglobovima. Metoda nema nuspojava te je potpuno sigurna i veoma učinkovita. Temelji se na poravnanju duljine nogu, korekciji zdjelice i križne kosti, korekciji kralježaka kralježnice i poravnanju ostalih zglobova.

Masaža kralježnice dr. Breuss

Masaža kralježnice prema dr. Breussu je nježan i blagotvoran oblik masaže. Izvodi se kantarionovim uljem koje brzo prodire u tijelo i vlaži tkivo iznutra. Riječ je o tehnici laganog istezanja kralježnice, opuštanja mišića kralježnice i uspostavljanja energetske ravnoteže u tijelu uz pomoć magnetizma. Može se izvoditi kao samostalna masaža, a savršeno se kombinira prije Dornove terapije za podešavanje zglobova.

Seminare organiziramo u suradnji s vrhunskim školama manualne terapije

Naši seminari organizirani su u suradnji s vrhunskim svjetskim školama manualne terapije te ih izvode priznati međunarodni profesori, predavači i praktičari. Seminari se održavaju u Zagrebu, u Hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100. Seminari koje održavaju međunarodni stručnjaci izvode se na hrvatskom ili engleskom.

Mogle bi te zanimati ove objave