O nama


Higeja d.o.o. Hrvatska osnovana je 2012. godine. Svoje korijene vuče od tvrtke Higeja d.o.o. Slovenija osnovane 1998. godine u kojoj se obrazovalo desetak tisuća polaznika iz različitih tehnika masaže, manualnih tehnika, te niza fizioterapeutskih tehnika.

Higeja d.o.o. nudi čitav niz kvalitetnih seminara koje provode stručnjaci iz Hrvatske, Slovenije ali i niz eminentnih stručnjaka iz različitih europskih zemalja.

Mjesto održavanja seminara je zagrebački hotel Antunović. Seminari koje održavaju internacionalni stučnjaci izvode se na engleskom jeziku.

Partneri u Higeji

MSc Željko Radmanović

Magistar znanosti (Osteopatija, Njemačka), BSc., D.O., manualni terapeut i tuinolog. Radi na Akademiji manualne terapije u Ljubljani.

Autor je brojnih stručnih publikacija, članaka, intervjua i video-zvučnih snimaka (DVDs).

Voditelj je programa škole za masere i terapeute Higeja, ravnatelj Akademije manualne terapije, predsjednik Udruženja masera Slovenije i savjetnik za nacionalne strukovne kvalifikacije.

Ivan Didović, mag. physio

Magistar fizioterapije, dugi niz godina radio je u Američkom kiropraktičkom centru u Rijeci, a trenutno radi u centru za rehabilitaciju na otoku Krku.

Posljednjih 15 godina je glavni fizioterapeut ATP turnira u Umagu gdje je svoju vještinu imao prilike brusiti na većini vodećih svjetskih tenisača poput Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Osim s tenisačima radi i s nizom drugih istaknutih sportaša.

Predavačko iskustvo stjecao je na Šoli za maserje in terapevte Higeja u Ljubljani. Vanjski je suradnik i naslovni predavač na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci, te predavač na Alma Mater Europea Slovenija i Učilištu Lovran – Opatija .

Kristijan Zulle, mag. physio

Magistar fizioterapije, predavač na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci. Preko 30 godina upravlja wellness centrima u RH, suvlasnik tvrtke „Zulle Spa Solutions” koja se bavi upravljanjem i Consultingom na polju wellness industrije i član tima Ministarstva zdravstva za izradu nacrta pravilnika o zdravstvenim uslugama u zdravstvenom turizmu.

Osim studija fizioterapije završio je i certificirani program za spa managere na cijenjenom Američkom University California „Irvine”. Studira na doktrorkom studiju biomedicine na Medicinskom fakultetu sveučilišta u Rijeci.

Predavačko iskustvo stjecao je na Šoli za maserje in terapevte Higeja u Ljubljani i kao glavi edukator talijanske tvrtke „Comfort zone”za područje Hrvatske, BIH, Crne Gore i Srbije. Posljednjih 7 godina fizioterapeut na ATP turniru u Umagu.

Higeja d.o.o.
Podpinjol 41
50000 Rijeka

Telefon: 091 1711 378, 091 5932 920
E-mail: info@higeja.hr

Higeja.hr