Webinar

Artikulacije u profesionalnom i rekreativnom sportu

Besplatni webinar Artikulacije u profesionalnom i rekreativnom sportu vodio je doc. dr. sc. Hrvoje Vlahović. Docent Vlahović predavač je na našoj edukaciji Artikulacija kralježnice i ekstremiteta. Na webinaru se govorilo o tome kako artikulacijama zglobova pomoći tjelesno aktivnim klijentima.

Pogledajte webinar

Predavač doc. dr. sc. Hrvoje Vlahović, prof. reh.

Docent Hrvoje Vlahović, voditelj Katedre za fizioterapiju na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci. Po završetku preddiplomskog studija fizioterapije završio je edukacijsko-rehabilitacijski studij te doktorat iz biomedicinskih znanosti na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Predsjednik je Plivačkog kluba Forca iz Rijeke te član izvršnog odbora Hrvatskog plivačkog saveza osoba s invaliditetom i Županijskog sportskog saveza osoba s invaliditetom.

Doc. Vlahović je nacionalni medicinski klasifikator za paratriatlon i voditelj sporta pri hrvatskom paraolimpijskom odboru. Znanstvenim radom bavi se od 2009. godine. Autor je i koautor 30ak publikacija koje pokrivaju različite teme vezane uz kineziologiju, biomehaniku, rehabilitaciju, unapređenje zdravlja, sport, plivanje i osobe s invaliditetom.

Webinar Artikulacije - Docent Hrvoje Vlahović.