Seminar Manipulacija kralježnice i ekstremiteta: 12. i 13. veljače, 19. i 20. veljače

Usvoji nove vještine od vrhunskog predavača Željka Radmanovića. Seminar Manipulacija ekstremiteta održava se u hotelu Antunović u Zagrebu.
Manipulacija kralježnice i ekstremiteta

Seminar Manipulacija kralježnice i ekstremiteta održat će se u hotelu Antunović U Zagrebu u subotu i nedjelju, 12. i 13. veljače 2022. (kralježnica) i subotu i nedjelju, 19. i 20. veljače 2022. (ekstremiteti). Seminar će se održati u suradnji s Akademijom za manualno terapijo iz Ljubljane, Slovenija.

Na seminaru ćeš naučiti vještine manipulacije zglobova od vrhunskih predavača, Željka Radmanovića i Ivana Didovića. Tehnike koje se uče su sigurne i vrlo brzo primjenjive u praksi. Učinkovite su i osiguravaju brze rezultate poboljšanja pokretljivosti zglobova i smanjenja boli.

Na ovom linku preuzmi našu brošuru i doznaj više detalja o seminaru. Posjeti i našu web stranicu na kojoj su sve važnije informacije o ovom seminaru.

Vrhunski predavači Radmanović i Didović

Željko Radmanović magistar je znanosti, manualni terapeut i tuinolog. Ravnatelj je Akademije za manualno terapijo u Ljubljani, Slovenija. Kao odličan predavač, svoje bogato znanje prenosi smireno, sigurno i profesionalno. Osim što je izvrstan predavač, Željko Radmanović je i iskusni praktičar te svoja predavanja temelji na dugogodišnjem iskustvu i prenosi puno praktičnih znanja iz vlastite prakse.

Manipulacija kralježnice i ekstremiteta Željko Radmanović
Željko Radmanović

Ivan Didović iskusni je sportski fizioterapeut. Magistar fizioterapije, a trenutno radi u rehabilitaciji Doma zdravlja u Rijeci, kao fizioterapeut NK Orijenta, Rijeke i fizioterapeut niza vrhunskih sportaša. Posljednjih 15 godina je glavni fizioterapeut ATP turnira u Umagu gdje je svoju vještinu imao prilike brusiti na većini vodećih svjetskih tenisača, poput Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Manipulacija kralježnice i ekstremiteta Ivan Didović
Ivan Didović

Zašto se prijaviti na Seminar Manipulacija kralježnice i ekstremiteta?

  • Jedinstvena prilika da naučiš manipulaciju kralježnice i ekstremiteta od najvećih majstora,
  • Kod primjene manipulacije osiguravamo ti visok stupanj sigurnosti i kompetencije,
  • Usvojit ćeš novu vještinu koju ćeš odmah primijeniti u svojoj kliničkoj praksi,
  • Uspješnom manipulacijom postići ćeš brze, a ponekad i trenutne rezultate.

Seminar Manipulacija kralježnice je namijenjen fizioterapeutima i drugim zdravstvenim djelatnicima, manualnim terapeutima, maserima sportske i terapeutske masaže, sportskim trenerima i drugim osobama iz srodnih područja. Seminar je također primjeren i za studente viših godina iz spomenutih struka.

Karakteristična brza i kratka pasivna manipulacija

Manipulacija kralježnice i ekstremiteta je tehnika mobilizacije sinovijalnih zglobova, za koju je, karakteristična brza i kratka pasivna manipulacija zgloba (engl. High Velocity & Low Amplitude), koja često uzrokuje specifično ‘pucketanje’.

Uspješnu manipulaciju prati trenutno opuštanje mišića povezanih s manipuliranim zglobom, bolja lokalna prokrvljenost svih tkiva, sloboda kretnji u zglobu i smanjenje boli. Terapijski učinci ovise o razlogu i mjestu manipulacije zgloba.

Savjetujemo da prije početka seminara osvježiš znanje anatomije i fiziologije. Obuci se u udobnu odjeću ili trenirku te sa sobom ponesi laganu obuću, plahtu, ručnik, bilježnicu, olovku i užinu.

Na seminaru ćeš dobiti skriptu Manipulacija kralježnice autora Željka Radmanovića na hrvatskom jeziku, te video materijal s tehnika manipulacije. Na kraju seminara dobit ćeš međunarodni certifikat Akademije za manualno terapijo iz Ljubljane, Slovenija.

Na našem blogu prati sve novosti iz svijeta manualne terapije.

Seminare organiziramo u suradnji s vrhunskim školama manualne terapije

Naši seminari organizirani su u suradnji s vrhunskim svjetskim školama manualne terapije te ih izvode priznati međunarodni profesori, predavači i praktičari. Seminari se održavaju u Zagrebu, u Hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100. Seminari koje održavaju međunarodni stručnjaci izvode se na hrvatskom ili engleskom.

Mogle bi te zanimati ove objave