Seminar Klasična masaža – subota i nedjelja, 5. i 6. ožujka

Kad završiš seminar Klasična masaža otvorit ćeš širom vrata novim poslovnim mogućnostima, time postaješ konkurentniji na tržištu rada.
Seminar Klasična masaža Higeja

Prvi modul za seminar Klasična masaža održava se u subotu i nedjelju, 5. i 6. ožujka u zagrebačkom hotelu Antunović. Drugi modul za ovaj seminar na rasporedu je u subotu i nedjelju 19. i 20. ožujka na istoj lokaciji.

Zašto upisati ovaj teča?

  • Otvorit ćeš širom vrata novim poslovnim mogućnostima, time postaješ konkurentniji na tržištu rada,
  • Mi smo lideri u ovom polju, imamo tradiciju, znanje i iskustvo koje ćemo ti prenijeti,
  • Dobit ćeš puno nastavnog gradiva koje će ti olakšati svladavanje vještina masiranja

Seminar Klasična masaža vode iskusni manualni terapeuti

Seminar Klasična masaža sastoji se od 20 posto teorije i 80 posto prakse, a održava se pod vodstvom iskusnih manualnih terapeuta Kristijana Zulle i Dejana Gvoića.

Dejan Gvoić je magistar fizioterapije i osnivač Centra za rehabilitaciju Akrion u Labinu. Uz završene brojne edukacije na području fizioterapije i kiropraktike, voditelj je tečajeva za zdravstvene djelatnike i komplementarna zanimanja na području poboljšanja kvalitete života.

Seminar Klasična masaža - Dejan Gvoić
Dejan Gvoić, magistar fizioterapije

Za klasičnu masažu kaže se da je – masaža cijeloga tijela. Dodiri terapeuta izazivaju udobnost i doprinose boljem zdravlju. Učinci masaže su fizičke i psihičke prirode:

  • Doprinosi zdravlju kože,
  • Potiče cirkulaciju krvi i protok limfe,
  • Regenerira i opušta mišiće,
  • Otklanja bol u zglobovima,
  • Utječe na potkožno masno tkivo,
  • Dobra je za živčani sustav, time i za mentalno zdravlje.

Diploma koja otvara brojne poslovne mogućnosti

Na kraju ovog tečaja Higeje dobit ćeš diplomu koja ti omogućuje zapošljavanje u centrima i salonima za masažu, toplicama, hotelima, fitnes centrima, na stranim putničkim brodovima, sportskim klubovima…

Seminare organiziramo u suradnji s vrhunskim školama manualne terapije

Naši seminari organizirani su u suradnji s vrhunskim svjetskim školama manualne terapije te ih izvode priznati međunarodni profesori, predavači i praktičari. Seminari se održavaju u Zagrebu, u Hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100. Seminari koje održavaju međunarodni stručnjaci izvode se na hrvatskom ili engleskom.

Mogle bi te zanimati ove objave