Seminar Bowen tehnika – subota i nedjelja, 26. i 27. ožujka

U hotelu Antunović u Zagrebu u subotu i nedjelju, 26. i 27. ožujka održava se prvi modul za seminar Bowen tehnika. Prijavi se na ovaj tečaj i uči od vrhunske Bowen terapeutkinje Ane Banić.
Seminar Bowen tehnika

U hotelu Antunović u Zagrebu u subotu i nedjelju, 26. i 27. ožujka održava se prvi modul za seminar Bowen tehnika. Drugi modul na rasporedu je 23. i 24. travnja, treći 21. i 22. svibnja, a četvrti 25. i 26. lipnja.

Prijavi se na ovaj tečaj i od vrhunske Bowen terapeutkinje Ane Banić savladaj nove vještine ili usavrši svoja znanja.

Seminar je prilagođen neovisno o tome jesi li fizioterapeut, manualni terapeut, kineziolog, maser, zdravstveni djelatnik ili student viših godina navedenih struka.

Nježna tehnika s minimalnim pritiskom

Ana Banić je magistra fizioterapije i doktorand na Univerzitetu zdravstvenih znanosti u Novom Mestu. Bowen tehnikom bavi se od 2011. godine i na ovom tečaju naučit ćeš puno toga korisnog o tehnici koja zadnjih godina postaje sve popularnija.

Bowen terapija uključuje nježne i precizne manipulacije mekog tkiva. Terapeut s pokretima rolanja, pomoću kažiprsta i palca, prelazi preko mišića, tetiva i živaca s minimalnim pritiskom.

Ovim postupkom osigurava se piezoelektrični efekt na ovojnici mišića, tetiva i unutarnjih organa, te slanje signala mozgu da nešto s tim dijelom tijela nije u redu. Mozak reagira na stimulaciju relaksacijom okolne muskulature, time boljom lokalnom prokrvljenošću i samim tim bržim i boljim regeneracijskim procesima.

Seminar Bowen tehnika - Ana Benić
Magistra fizioterapije Ana Banić

Tehnika je vrlo nježna i nema ograničenja s obzirom na starost pacijenta, može se koristiti na novorođenoj djeci ili na osobama poodmakle životne dobi.

Seminar Bowen tehnika sadrži 80% prakse

Bowenova terapija se, zbog svog holističkog procesa ozdravljenja, primjenjuje kod niza tegoba. To su:

  • Bolesti i tegobe mišićno-koštanog sustava (kosti, zglobovi, mišići, tetive i ligamenti),
  • Živčanog sustava (neurološke tegobe, pareze i paralize, multipla skleroza, cerebralna paraliza, distoni sindromi kod djece),
  • Problemi vezani uz stres (nesanica, anksioznost, glavobolja, poteškoće s probavom).

S novim znanjima stečenim kroz seminar Bowen tehnika pridobit ćeš nove klijente.

Seminar se sastoji se od 20% teoretskog dijela i 80% praktičnog. Svakom polazniku bit će posvećeno maksimalno pažnje, što garantira brzo i lako savladavanje Bowen tehnike. Ovakvim pristupom stječu se taktilne sposobnosti nužne u primjeni Bowen tehnike i samopouzdanje u svladavanju novog gradiva. Na kraju seminara dobit ćeš certifikat Higeje.

Ako trebaš više informacija o seminaru, na ovoj poveznici preuzmi našu brošuru.

Seminare organiziramo u suradnji s vrhunskim školama manualne terapije

Naši seminari organizirani su u suradnji s vrhunskim svjetskim školama manualne terapije te ih izvode priznati međunarodni profesori, predavači i praktičari. Seminari se održavaju u Zagrebu, u Hotelu Antunović, Zagrebačka avenija 100. Seminari koje održavaju međunarodni stručnjaci izvode se na hrvatskom ili engleskom.

Mogle bi te zanimati ove objave