Kristijan Zulle, mag. physioth.

Zašto treba znati Klasičnu masažu

Webinar Klasična masaža održan je 28. studenog

O webinaru

Poznavanje Klasične masaže ključno je svakom tko želi biti manualni terapeut i svojim rukama očuvati i unaprijediti zdravlje drugih ljudi. To je prvi korak u manualnu terapiju, fizioterapiju, ali i osnovno znanje onih koji se brinu za kondiciju sportaša, njegu djeteta, starije i nemoćne, te niz srodnim zanimanja.

Webinar  „Zašto treba znati Klasičnu masažu” namijenjen je onima koji nemaju nikakvih medicinskih pred znanja, ali i zdravstvenim profesionalcima koji još nisu imali priliku usvojiti tehniku masaže.

Masaža je vještina koju može svatko naučiti, jer to je nešto što svi nagonski radimo. Ako smo umorni ili nas boli glava gladimo se po čelu, ako želimo utješiti dijete pomilujemo ga, prijatelja uzmemo za ruku, a bolno mjesto samoinicijativno protrljamo. Ovim tečajem možete započeti učenje kako dodirom i pomicanjem tkiva pomoći drugima.

Osim onih koji znanje Klasične masaže žele koristiti u profesionalne svrhe, ovo je odličan webinar i za one koji žele pomoći svojim bližnjima kako u unapređenju tjelesnog, tako i mentalnog zdravlja.

predavač ikona mala

Edukator je Kristijan Zulle, mag. physioth. viši predavač na Fakultetu zdravstvenih studija Sveučilišta u Rijeci, koji ima preko 30 godina rada u wellness industriji i poučavanju iz raznih tehnika masaže.

Datum ikona manja

ODRŽANO, ponedjeljak, 28. studenog u 19 sati

Higeja Adresa ikona

Zoom platforma

Webinar Zašto treba znati Klasičnu masažu
Webinar je uvod u Tečaj Klasične masaže koji se održava u Zagrebu, u hotelu Antunović kroz 2 modula koje će voditi Kristijan Zulle, mag. physio. Prvi modul održati će se 3. i 4. prosinca, a drugi 17. i 18. prosinca od 9 do 16 sati, te će se uz osnovna teoretska znanja u prvom redu praktično učiti tehnika izvođenja Klasične masaže.