Higeja Logo Bijeli Zvijezda

Upiši tečaj za fizioterapeuta

Higeja Logo Bijeli Zvijezda

Upiši tečaj za fizioterapeuta

Vrhunski tečaj za fizioterapeuta koji Higeja provodi s iskusnim međunarodnim edukatorima.

Vrhunski tečajevi iz manualne terapije, fizioterapije i wellnessa.

Prijavi se na tečaj za fizioterapeuta s vrhunskim predavačima i stekni nova znanja i vještine. Bit ćeš bolji praktičar koji će pružiti učinkovitu terapiju klijentima.

Dostupni tečajevi

DRY NEEDLING TEHNIKA

Picture of Edukator: MATEJ ŠTRUKELJ, manualni terapeut

Edukator: MATEJ ŠTRUKELJ, manualni terapeut

Vlasnik ordinacije manualne terapije u Kranju, 20 godina u struci.

Nauči kako smanjiti ili posve ukloniti bol mišićno-koštanog sustava sa sterilnim akupunkturnim iglama. Učinkovito i sigurno primijeni dry needling na klijentima i vrati im zadovoljstvo.

Rehabilitacija sportaša

Picture of Edukator: IVAN DIDOVIĆ, mag. physioth.

Edukator: IVAN DIDOVIĆ, mag. physioth.

Više od 30 godina iskustva rada u struci.

Na edukaciji ćeš savladati kako pravilno rehabilitirati sportske ozljede. Znat ćeš kako brzo i sigurno vratiti sportaše i rekreativce njihovim svakodnevnim sportskim aktivnostima.

Osnove funkcionalne dijagnostike

Na tečaju ćeš usvojiti znanja za provođenje kvalitetne funkcionalne dijagnostike ozljeda mišićno-koštanog sustava. Pravilno postavljena dijagnostika preduvjet je za uspješnu rehabilitaciju.
Picture of Edukator: DEJAN GVOIĆ, mag. physioth.

Edukator: DEJAN GVOIĆ, mag. physioth.

Fizioterapeut brojnih sportskih klubova, vodi privatnu praksu Akrion

Klasična masaža

Naša edukacija pružit će ti temeljna znanja i vještine potrebne za postizanje vrhunskih rezultata u masažnoj terapiji. Zanimanje masera sve je traženije na tržištu rada.
Picture of Edukator: KRISTIJAN ZULLE, mag. physioth.

Edukator: KRISTIJAN ZULLE, mag. physioth.

Viši predavač na Fakultetu zdravstvenih studija u Rijeci, s preko 30 godina rada u struci.

Trigger point tehnika

Picture of Edukator: IVAN DIDOVIĆ, mag. physioth.

Edukator: IVAN DIDOVIĆ, mag. physioth.

Više od 30 godina iskustva rada u struci.

Naučit ćeš sve traženiju tehniku kojom direktno utječemo na mjesto boli i njezine iradijacije. Vrlo učinkovita metoda za opuštanje uslijed preopterećenja ili fizičkih trauma mišića.

Artikulacija zglobova

Picture of Edukator: doc. dr. sc. HRVOJE VLAHOVIĆ, prof. reh.

Edukator: doc. dr. sc. HRVOJE VLAHOVIĆ, prof. reh.

Voditelj Katedre za fizioterapiju na Fakultetu zdravstvenih studija u Rijeci s dugogodišnjim iskustvom predavača.

Postani stručnjak u terapiji zglobova i kralježnice. Tehnika je sigurna i lako izvediva, a primjenjiva je kod niza kliničkih stanja. Posebno je učinkovita pri rješavanju problema zglobova.

Refleksna masaža stopala

Picture of Edukator: IVAN DIDOVIĆ, mag. physioth.

Edukator: IVAN DIDOVIĆ, mag. physioth.

Tehniku je završio na Akademiji u Londonu, a izobrazbu je nastavio u Americi. Više od 30 godina je u struci.

Ovladaj tehnikama manipulacije stopala koje opuštaju i potiču regeneraciju i balans našeg tijela. Tečaj je holističkog pristupa – tijelo, emocije, um i duh tretiramo kao cjelinu.
Tečaj za fizioterapeuta - Refleksna masaža stopala (1)

Sve naše tečajeve za fizioterapeute organiziramo vikendom od 9h do 16h.

Zašto upisati tečaj za fizioterapeuta Higeje?

Upiši tečaja za fizioterapeuta Higeje i stekni prednost na tržištu rada i mogućnost za profesionalni razvoj.

Hotel Antunović, Zagreb

Sve naše tečajeve za fizioterapeute održavamo u moderno uređenim i ugodnim dvoranama hotela Antunović u Zagrebu. Dvorane su opremljene suvremenim pomagalima za multimedijalno praćenje edukacija, osiguravajući vrhunske uvjete za učenje i rad.

Dojmovi polaznika

dr. sc. NEVEN GLADOVIĆ
dr. sc. NEVEN GLADOVIĆManipulacija zglobova
Read More
Tečaj Manipulacija kralježnice nadmašio je moja očekivanja. Stručno i sistematično, korak po korak objašnjena. Također bih naglasio praktični dio, u kojem mi izvodimo manipulacije pod nadzorom Željka i Kristijana.
BORIS TOMAŠEVIĆ
BORIS TOMAŠEVIĆBowen tečaj
Read More
Odličan tečaj Bowen i jako dobro organiziran. Izvrsna edukatorica Ana Banić. Također, izvrsni demonstratori, prekrasno okruženje i još bolji izbor sudionika. Svaka preporuka.
KATARINA BOLTEK
KATARINA BOLTEKBowen tečaj
Read More
Bowen tečaj ispunio je sva moja očekivanja, čak i iznad njih. Ekipa je bila fenomenalna, jako mi je žao što je već gotovo. Što se edukatorice tiče, mislim da bolje od Ane Banić ne postoji. Pokazala je i čvrsto i nježno.
ANA VUKŠIĆ
ANA VUKŠIĆTrigger point
Read More
Skromnost, poniznost i jednostavnost je odlika velikih ljudi. Upravo takav je Ivan Didović. Od srca hvala na svemu, prenesenom znanju. Higeja, veliki naklon za organizaciju do najsitnijeg detalja, sve je bilo na vrhunskom levelu.
MARINA GAŠPARIĆ
MARINA GAŠPARIĆFunkcionalna dijagnostika
Read More
Zadovoljna sam s tečajem Funkcionalna dijagnostika. Predavanje je odlično, stvarno sam pokupila dosta znanja koje mi je falilo do sada u radu. I predavač na tečaju Dejan Gvoić je odličan. Preporuka!
ANA NAJCER
ANA NAJCERKlasična masaža
Read More
Na edukaciji je bilo odlično. Nisam željele samo proći kroz edukaciju, već naučiti tehniku klasične masaže. Velika pohvala timu Higeje koji ima vrhunsko znanje. No, ono što me najviše oduševilo je da znanje umiju prenijeti na polaznike.
Dušan Senković
Dušan SenkovićDry needling
Read More
Na tečaju je bilo dosta dobro i korisno, Dry needling se čini kao dobra metoda za korištenje u daljnjem kliničkom radu. Tehniku želim implementirati u svoj rad.
Nataša Kanceljak Topić
Nataša Kanceljak TopićDry needling
Read More
Vrhunski instruktor, nesebično dijeli znanje, pomaže polaznicima u svim segmentima rada. Preporuka za sve koji žele savladati tehniku dry needlinga!
Vjeko Vuletić
Vjeko VuletićDry needling
Read More
Na tečaju je bilo super, ekipa je odlična, instruktor je fenomenalan i puno nas je naučio. Tehniku ću primjenjivati svakodnevno kao dodatni alat u svojoj privatnoj praksi.
Mateo Gomiunik
Mateo GomiunikArtikulacije zglobova
Read More
Na tečaju mi je bilo savršeno jer je temeljito. Previše prakse što je idealno jer inače je totalno obrnuto. Sva pitanja koja imamo prema edukatorima, sve odgovaraju jer su stručni, iskusni i temeljiti. Samo riječi hvale!
Ivona Nikolajević
Ivona NikolajevićArtikulacija zglobova, Dry needling, Funkcionalna dijagnostika, Rehabilitacija sportaša, Dorn Breuss
Read More
Na tečaju Artikulacija je bilo odlično, kao i na svim dosadašnjim tečajevima u Higeji. Smatram da bi svaki fizioterapeut i wellness terapeut trebao doći ovdje i učiti nove tehnike i nove stvari bilo da se radi o početniku ili iskusnom terapeutu. Edukacije su mi donijele nove klijente, ali i oduševljenje kod starih klijenata zbog novih tehnika. Najvažnije je ne stati nakon završene edukacije, nego implementirati tehniku.
Niko Blaga
Niko BlagaKlasična masaža
Read More
Na tečaju je bilo super. Profesor je savršen, posvećen nama, sve objašnjava. Prvo on izvodi tehnike masiranja koje onda primjenjujemo mi, on nas usmjerava i provjerava, vidi svaku sitnicu i daje savjete što i kako popraviti.
Ankica Garankić
Ankica GarankićKlasična masaža
Read More
Moj boravak na ovom tečaju je bio nešto posebno. Drago mi je što mi se ispunio san i što sam uspjela ovako nešto proživjeti. Ekipa s kojom sam radila i profesor su pravi profesionalci. Zadovoljna sam jer smo sve brzo savladali na tečaju. Bilo je naporno, ali sadržajno i učinkovito. Sretna sam što ću ove tehnike primjenjivati na svojim prijateljima i budućim klijentima.
Ivan Čop
Ivan ČopBowen tečaj
Read More
Bowen tečaj mi se jako svidio i puno toga novoga sam naučio. Profesorica Ana Banić je stvarno super i komunikativna, atmosfera je opuštena. Mislim da ću Bowen u budućnosti koristiti apsolutno za sve.
Previous
Next

Prijavi se na tečaj za fizioterapeuta

Ispunjavanjem ovog obrasca ne obvezuješ se za pohađanje.
IBAN: HR4723900011198005479

Za više informacija klikni ili nam se javi: