Higeja Logo Bijeli Zvijezda
Organiziramo vrhunske edukacije iz raznih tehnika manualne terapije namijenjene fizioterapeutima i ostalim zdravstvenim djelatnicima ali i maserima, manualnim i wellness terapeutima, te svima onima koji će to tek postati. Prijavi se na Higeja seminare i stekni nova znanja i vještine kojima ćeš osigurati najbolju skrb za svoje klijente.
NAŠI SEMINARI

Više od 15.000 polaznika za različite tehnike terapije lokomotornog sustava

Higeja je s radom krenula 1988. godine u Ljubljani, Slovenija. Naše brojne edukacije pohađalo je preko 15.000 polaznika. U sastavu Higeja grupe je i Akademija za manualno terapijo iz Ljubljane koja je upisala već 10. generaciju studenata.

Hrvatski dio Higeje krenuo je s radom 2019. godine i vjerujemo da ćemo postojećim znanjima i iskustvima iz susjedne Slovenije pomoći u stjecanjima novih znanja i vještina na polju manualne terapije i fizioterapije našim stručnjacima i svim onima koji će to tek postati. Sve Higeja seminare provode vrhunski hrvatski i slovenski terapeuti, ali i eminentni svjetski stručnjaci.

Pronađi nešto za sebe s našeg popisa edukacija. Upitaj nas i za tečajeve koji nisu na popisu a zanimaju te, mi ćemo se potruditi to organizirati.

Za prvih 5 rezervacija u srpnju pojedine edukacije odobravamo popust od 20%

Dostupne edukacije

Edukacije organiziramo samostalno i u suradnji s vrhunskim svjetskim školama manualne terapije

Naši seminari organizirani su samostalno ili u suradnji s vrhunskim svjetskim školama manualne terapije te ih izvode priznati međunarodni profesori, predavači i praktičari. Seminari se održavaju u Zagrebu, u odlično opremljenim prostorima Hotela Antunović, Zagrebačka avenija 100. Seminari koje održavaju međunarodni stručnjaci izvode se na hrvatskom ili engleskom jeziku.

Što polaznici kažu o nama...